Belevenislezing Een hap uit het menu van de Tweede Wereldoorlog
terug naar overzicht- 27 oktober 2022
- Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen, Schepersweg 6E
- Breukelen
- 19:45 tot 21:00 uur
- Klik hier voor de website
Culinair historica Manon Henzen zal je deze avond alles vertellen over wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog op het menu stond.
Blader door kookboeken uit die tijd, ontdek hoe mensen creatief omgingen met voedseltekorten én proef hapjes die zijn gemaakt op basis van recepten uit de Tweede Wereldoorlog.
Herinnering
Stuur mij een herinnering een week voordat dit evenement plaatsvindt:
De leukste uitjes met kinderen in de Betuwe
De Betuwe ligt precies tussen onze drie regio’s Utrecht, Nijmegen en Den Bosch in. Het leuke aan de Betuwe is de veelzijdigheid. Zoals de historische plaatsen Tiel en Culemborg, met allerlei gezellige kidsproof koffie- lunch- en dineradresjes! Of lekker varen langs de kronkelige rivier, maar ook het landelijke, zoals de uitgestrekte fruitboomgaarden met hun prachtige bloesem. Op deze manier komen cultuurhistorie en natuur op een mooie manier samen. Je hoeft je hier echt nooit te vervelen!
Bekijk hier de activiteiten
Vrijetijdkrant gemist?
Bekijk onze laatste edities van de krant online.
Nooit meer een evenement missen?
Maak je eigen profiel en blijf op de hoogte van evenementen uit jouw regio en interesse.