Het SmaakPark: Workshop Koji, shoyu en miso
terug naar overzicht
18 maart 2023
Het SmaakPark
Ede
-
13:00 tot 17:00 uur
Zo kun je ons bereiken Adres: Het SmaakPark Smaakpark Ede Verbindelaarsweg 51 6711 JC Ede Plan je route Afstand: Route Plan je route Reserveren Meld je aan! Reserveer online Meld je aan! Reserveren Is het fermenteren van groenten voor jou gesneden kool? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Tijdens deze workshop van het SmaakPark leer je alles over schimmels, koji, enzymen, umami, de geschiedenis, toepassingsmogelijkheden, de uitdagingen en de tools. Wanneer Zaterdag 18 maart 2023 13.00 - 17.00 uur Prijzen € 110,00
Herinnering
Stuur mij een herinnering een week voordat dit evenement plaatsvindt:
De leukste uitjes met kinderen in de Betuwe
De Betuwe ligt precies tussen onze drie regio’s Utrecht, Nijmegen en Den Bosch in. Het leuke aan de Betuwe is de veelzijdigheid. Zoals de historische plaatsen Tiel en Culemborg, met allerlei gezellige kidsproof koffie- lunch- en dineradresjes! Of lekker varen langs de kronkelige rivier, maar ook het landelijke, zoals de uitgestrekte fruitboomgaarden met hun prachtige bloesem. Op deze manier komen cultuurhistorie en natuur op een mooie manier samen. Je hoeft je hier echt nooit te vervelen!
Bekijk hier de activiteiten

Vrijetijdkrant gemist?
Bekijk onze laatste edities van de krant online.
Nooit meer een evenement missen?
Maak je eigen profiel en blijf op de hoogte van evenementen uit jouw regio en interesse.